Вие сте тук

Култови лица код Срба и Македонаца. Историјско-етнографска Расправа

ЗаглавиеКултови лица код Срба и Македонаца. Историјско-етнографска Расправа
Вид публикацияBook
Година на публикуване1965
АвториПавловић, Л
Страници354
ИздателНародни музеј
ГрадСмедерево
Код за цитиранеПавлович1965